Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Continuă conectarea la reţeaua de gaze naturale

După cum am relatat în postarea anterioară că după conectarea la reţeaua de gaze a locuitorilor din gara Căinari vor continua lucrările şi în oraş, astăzi vrem să facem o totalizare a lucrului efectuat  în ultimul timp.

În zilele de 10-13 decembrie  s-au desfăşurat lucrările de conectare a consumatorilor  de pe străzile  ( fosta str.B.Glavan  actualmente str.Gr.Meşină) Livezilor şi B.P.Hajdeu.

Cheltuielile totale pentru  presiunea medie  în localitate sunt  de  aproximativ  120 mii lei din bugetul local  şi 1mln 500 mii lei din bugetul de stat .Cheltuielile pentru 16 km de presiune joasă au fost suportate de către consumatori şi s-au ridicat aproximativ la 4 mln lei .

Aducem mulţumiri tututor celor implicaţi în procesul de gazificare  şi menţionăm că datorită mijloacelor financiare alocate din bugetul de stat a fost posibilă instalarea a celor 26 de dulapuri şi cheltuielile pentru presiunea medie.

În prezent lucrările continuă ,iar în luna curentă sunt preconizaţi spre conectare locuitorii de pe str.I.Cozmin (dulapul nr.34) .Se va extinde reţeaua în ianurie pentru încă 97 de consumatori .

Mai jos o să vă familiarizăm cu cîteva poze ca argumente a celor descrise.